CS:GO

Aftonbladet Esport avslöjar: Här är Propertys nya lineup

av Björn Ehrnberg
zape

Sedan Dreamhack Winter 2013 har två lag dominerat den svenska CS:GO-scenen.
I Ninjas in Pyjamas och Fnatics skugga har hela tiden Property kämpat för att slå sig in i toppen – och nu tror sig organisationen ha hittat femman som kan lyckas med bedriften.

Aftonbladet Esport kan nu avslöja att Mattias “ano” RosbäckAdam “adx” Larsson, Valentin “bishop” Canepa, Mattias “malle” Lindberg och Eddie “zape” Härdeman är de fem spelarna som Property hoppas ska kunna göra att organisationen äntligen kan utmana topp-lagen i CS:GO-scenen.

Femman, som i dag bland annat spelar i Rising Stars, ESEA premier och andra turneringar, kommer delta i Birdie som går av stapeln i maj i Uppsala. Samtidigt berättar Aron Larsson, Propertys vd, att organisationen kommer släppa mer information om laget på tisdagen. Och på onsdag kommer en av spelarna befinna sig på Grillska gymnasiet i Örebro för att träffa fans och andra intresserade.

I den kanske något okända femman är det framför allt Eddie “zape” Härdeman som sticker ut. Zape var med och besegrade Na’Vi under Dreamhack Summer 2014, då under Flipsid3-flagg. Hur det nu kommer att gå för laget är ännu oklart, även om man nog kan utgå från att de forna Recursive-spelarna siktar högt.
– Det stämmer att det är den femman vi värvat, men vi kommer släppa mer information om allt i morgon, säger Aron Larsson till Aftonbladet Esport.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport