CS:GO

BarStrike återvänder – se DH Summer med CS:GO-fans

av Björn Ehrnberg
The first edition of BarStrike.
Första upplagan av BarStrike.

Dreamhack Summer står för dörren där några av de bästa lagen i världen gör upp i Jönköping.
Samtidigt kommer folk som inte befinner sig på plats att kunna ta en bärs och glo på CS med likasinnade i Stockholm, Göteborg och Linköping.
– Intresset har bara blivit större för BarStrike och målet är nu att i framtiden täcka så många städer som möjligt, säger Fredrik ”slop3” Wahlstedt, arrangör av Bar-Strike, till Aftonbladet Esport.

Under helgen kommer Fnatic, Ninjas in Pyjamas, Titan och Na’Vi göra upp om hundratusentals kronor i Dreamhack Summer.

Några av världens bästa spelare befinner sig i Jönköping för att delta i den stora turneringen. När det återstår fyra lag kommer Bar-Strike att återigen öppna dörrarna för svenska CS:GO-fans.

”Är väldigt starkt”

På Oleary’s i Gamla stan kommer stockholmare kunna samlas, ta en bärs och heja fram sina favoritlag tillsammans med likasinnade. Även i Linköping och Göteborg kommer CS:GO-älskare att kunna samlas för att ta en bärs och glo på den snabbt växande esporten.
– För Dreamhack Summer har vi nu fokuserat på 3 städer, Stockholm, Linköping och Göteborg, säger Fredrik ”slop3” Wahlstedt till Aftonbladet Esport och fortsätter:
– Intresset och engagemanget är väldigt starkt i dessa tre städer, förklarar slop3 samtidigt som han berättar att målet för BarStrike är att arrangera liknande evenemang runt om i hela Sverige i framtiden.

Efterfrågar fler ”ambassadörer”

Semifinalerna på måndagen den 15 börjar klockan 14.00 och dörrarna till krogen står öppna innan dess. För mer information om platser, restauranger, tider och datum kan ni följa BarStrike på Facebook.
– För nästkommande stora events så söker vi fler ”ambassadörer” i fler städer som är villiga att arrangera BarStrike! Det är väldigt enkelt och väldigt kul! Så om man är intrreserad av att arrangera BarStrike i sin stad så man är välkomna att höra av sig till mig eller andra ansvariga för BarStrike så fixar vi det, avslutar slop3.

(För mer information om eventet i Linköping, klicka här)

(För mer information om eventet i Göteborg, klicka här)

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport