CS:GO

Barstrike återvänder än en gång: ”Tre nya städer som är taggade”

av Björn Ehrnberg
barstrikeaftonbladet

Återigen får vi uppleva en helg fylld med esport från hela världen.
I samband med att ESL Pro League än en gång går mot ett avgörande kommer svenska CS:GO-fans att kunna kika på finalen med likasinnade runt om i landet.
– Väldigt kul att kunna fortsätta att sprida Barstrike runt om i Sverige. Denna gång har vi ytterligare tre nya städer som är taggade på att uppleva CSGO på sportbar, konstaterar Barstrikes grundare, Fredrik ”slop3” Wahlstedt inför den spännande helgen.

Vi kan få se ett svenskt lag i finalen av ESL Pro League. Det stod klart under torsdagseftermiddagen när Fnatic slog ut Team Liquid i den avgörande matchen i grupp B.

Därmed kommer vi få se Fnatic ta sig an G2 medan Ninjas in Pyjamas kommer behöva tampas med regernade major-mästarna Luminosity.

Samtidigt kommer svenska CS:GO-fans kunna uppleva den rafflande finalen på olika platser runtom i landet med likasinnade. Klassiska Barstrike kommer nämligen än en gång gå av stapeln på söndagen, och nämnda Barstrike fortsätter att växa i rasande fart.

Enligt grundaren, Fredrik ”slop3” Wahlstedt expanderar nu Barstrike till ytterligare tre städer. Du kan se om just din stad, eller grannstad, genom att kika på deras hemsida.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport