CS:GO

Beskedet: Han blir Maikeleles standin i NiP

av Björn Ehrnberg
delpzie

Marcus ”Delpan” Larsson kommer ersätta Mikail ”Maikelele” Bill i Ninjas in Pyjamas matcher under söndagen. Den svenska organisationen har sedan tidigare förklarat att de söker en ersättare till lagets senaste tillskott som kan leverera bättre resultat.
”Delpan är inte en del av laget och kommer bara agera standin i dessa matchen, sedan får vi se vad som händer i framtiden,” skriver laget i ett pressmeddelande.

Mikail ”Maikelele” Bills dagar i Ninjas in Pyjamas kan vara räknade. På fredagen stod det klart att laget söker en ersättare som kan inbringa bättre resultat. Nu står det också klart att Marcus ”Delpan” Larsson kommer agera standin under söndagens matcher i Starseries.
”Vi kommer att fortsätta ta in spelare på provspel för att se vem som bäst lämpar sig för laget,” skriver Ninjas in Pyjamas i ett pressmeddelande.

På söndagen ställs det nya NiP mot tuffaste tänkbara motstånd när de möter sina antagonister från Dreamhack Winter, EnvyUs. Dessutom kommer laget att ställas mot Hellraisers.
”Vi hoppas kunna leverera bra matcher ikväll och vi ser fram emot att se alla våra fans titta på drabbningarna,” avslutar NiP.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport