CS:GO

CLG värvar jdm64: ”Jag är väldigt exalterad”

av Björn Ehrnberg
jmd

Counter Logic Gaming gick från klarhet till klarhet under årets första månader.
Efter vårens nordamerikanska transferkarusell har laget stått utan en femte spelare i mer än en månad, men nu tror de sig ha hittat rätt.
”I dag är CLG glada över att kunna presentera Josh ”jdm64″ Marzano som den femte spelaren i laget och välkomnar honom till familjen,” skriver organisationen i ett pressmeddelande.

CLG beslutade sig för att göra sig av med lagets AWP-spelare, Peter ”ptr” Gurney, under vårens shuffle i den nordamerikanska CS:GO-scenen.

Efter beslutet att spekulationer flödat om huruvida Casper ”cadian” Møller skulle flytta över Atlanten för att börja spela i USA. Dessutom har spelare som Moe ”m0e” Assad testat att spela för det amerikanska gänget.

Men nu står det klart att laget väljer att ta in Josh ”jdm64” Marzano.
”Jag är väldigt exalterad över att få möjligheten att bli en del av en sådan bra organisation och lag. Nu är det dags att börja jobba,” skriver huvudpersonen själv på Twitter.

CLG lyfte många ögonbryn när de under inledningen av året besegrade Dreamhack Winter-mästarna EnyUs under MLG. Sedan dess har framgångarna lyst en hel del med sin frånvaro, något organisationen nu hoppas ska få en vändning.
”Förvärvet av Josh som vår femte och siste spelare i CS:GO-truppen lägger fundamentet för laget att växa till det topplag fylld av atleter som vi tror att de kan bli,” skriver CLG:s manager, Matt ”MaTTcom” Marikian, i ett pressmeddelande.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport