CS:GO

”Dags att skriva ett nytt kapitel i CS:GO-historien”

av Tobias Lundgren
envyus

Under söndagskvällen meddelade LDLC:s CS:GO-lag att de lämnar den franska organisationen.
Nu har de skrivit på för nordamerikanska EnVyUS.
”Det är dags att skriva ett nytt kapitel i CS:GO-historien”, säger Nathan ”NBK” Schmitt i ett uttalande.

Efter segrar på både DreamHack Winter och MLG X-Games ansågs LDLC ha det absolut bästa CS:GO-laget i världen. Men under söndagen gick spelarna plötsligt ut med att de lämnar organisationen och genast startade spekulationerna kring vilken organisation som plockat upp stjärnlaget.
En av de som nämndes var nordamerikanska EnVyUS – som nu bekräftar affären.
”Det här är en spännande dag för vår organisation och våra fans. Jag har varit inblandad i esport i ett årtionde och det är sällsynt att hitta ett lag med sådana kvaliteter som det vi just tagit till Envy. Att säga att laget är imponerande vore en underdrift. Jag kan inte vara mer glad över att de bär Envys blå färger och vår tanke är att hjälpa dem gå vidare inte bara som individer men som det fantastiska lag de blivit, säger managern Mike ”Hastro” Rufail i ett uttalande.

”Vårt lag är mer än redo”

Nathan ”NBK” Schmitt och hans lagkamrater representerar därmed en nordamerikansk organisation och de är lika entusiastiska när det gäller övergången som EnVyUS är.
”Vi är extremt glada att gå med i EnVyUS. Jag har känt Mike i sex månader och tror utan tvivel att det här valet var det bästa för båda parter. De erbjuder oss massor och kommer ge oss friheten att utvecklas så fritt som möjligt. Vårt lag är mer än redo att lägga hundra procent av vår tid för att ge vårt nya lag alla titlar det förtjänar. Det är dags att skriva ett nytt kapitel i CS:GO-historien”, säger NBK i ett uttalande.

Laget kommer nästa helg spela Pantamera CS:GO Challenge i Stockholm vilket blir det första lanframträdandet för den nya organisationen.

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport