CS:GO

Delpan: ”Allting kommer som en chock”

av Björn Ehrnberg
delpan

Joel ”emilio” Mako har fått sparken från Team Property efter VAC-bannen i Fragbite Masters. Under lördagskvällen gick laget ut med att emilio får lämna laget med omedelbar verkan, något som chockat medspelarna i Team Property.
– Vi började precis hitta vår form och nu kommer det här, säger en sorgsen Marcus ”Delpan” Larsson till Aftonbladet Esport.

Mitt under pågående match mellan Team Property och Hellraisers blev Joel ”emilio” Mako VAC-bannad. En avstängning som Valves anti-fusk-system utfärdar mot spelare som använt sig av tredjeparts-påverkan av spelet.
– När det hände blev vi väldigt överraskade, säger Marcus ”Delpan” Larsson till Aftonbladet Esport och fortsätter:
– Allting kommer som en chock och vi var precis på väg att börja hitta vår form.

Ser fram emot Dreamhack Winter

Fragbite Masters beslutade på lördagskvällen att diskvalificera Team Property från den pågående turneringen. Dessutom är emilio avstängd från samtliga framtida turneringar som anordnas av Fragbite.
– Det är väldigt tråkigt att det blivit som det blivit. Vi spelade bra och vände bland annat mot Epsilon, så vi trodde att vi kunde göra riktigt bra ifrån oss. Men vi kommer att fortsätta, och jag skulle inte fortsätta spela om jag inte trodde att jag kunde nå den absoluta toppen i CS:GO.

Det återstår endast fyra veckor innan Dreamhack Winter drar igång. Trots den korta tiden till det stora mästerskapet, tror Delpan att laget kan acklimatisera sig med en ny medspelare.
– Om det klickar direkt med den nya killen kan det gå vägen, men annars blir det tufft, säger han till Aftonbladet Esport.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport