CS:GO

Drömmen är över: Sista svenskhoppet utslaget

av Björn Ehrnberg
GeT_RiGhT och grabbarna i NiP krossade av Na'vi
GeT_RiGhT och grabbarna i NiP krossade av Na’vi

Vi kommer inte ha en svensk spelare i final. Det står klart efter att Ninjas in Pyjamas blivit demolerade i semifinalen mot Na’Vi.
– Vi har spelat över tio timmar per dag den senaste tiden och vi är oerhört glada över att ha nått finalen, säger Ladislav ”GuardiaN” Kovács.

Ninjas in Pyjamas gör de andra svenska spelarna på plats i Cluj-Napoca sällskap i VIP-rummet inför finalen. Efter att svenskarna spelat som i trans mot Team SoloMid i kvartsfinalen trodde många att de skulle kunna ta sig hela vägen fram till final. Men snöpligt nog tog resan slut mot ukrainska laget Na’Vi.

Semifinalen blev dessvärre en rak motsats mot miraklet i kvartsfinalen. På Train förlorade det sista svenska hoppet med 3-16 för att sedan åka på en rejäl plump på sin egen karta, Dust2, med 6-16.
– Jag är väldigt lycklig. Vi har lyckats förbättra vår kommunikation. Även om vi gjorde en del misstag gjorde vi färre i dag än tidigare, säger Ladislav ”GuardiaN” Kovács.

För Na’Vi väntar nu Team EnvyUs i finalen som spelas senare under söndagen. Frågan är om de kan leverera som de gjorde mot NiP eller om ett gäng tuffare fransmän kan rå på de ukrainska lirarna.
– Några av NiP-spelarna spelade under sin förmåga, säger Guardian:
– Vi har spelat över tio timmar per dag den senaste tiden och vi är oerhört glada över att ha nått finalen, säger Ladislav ”GuardiaN” Kovács.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport