CS:GO

Efter fuskavstängningen – han ersätter KQLY i Titan

av Björn Ehrnberg
rpk

Titan har sedan Hovik ”KQLY” Tovmassian åkte fast för fusk spelat utan en femte spelare. Nu har organisationen gjort klart med ersättaren. Det är Cédric ”RpK” Guipouy som gör en comeback till CS:GO-scenen.
– Jag är säker på att min återkomst kommer som en överraskning för många, men mitt mål är att jag ska komma tillbaka till min gamla form även om jag varit borta i två år, säger RpK i ett pressmeddelande från Titan.

Titans Hovik ”KQLY” Tovmassian blev VAC-avstängd under uppmärksammade former. Titan, som under 2014 bland annat vann Dreamhack Stockholm, blev omedelbart diskvalificerade från Dreamhack Winter. Nu har organisationen gjort klart med en ersättare.

Det är Cédric ”RpK” Guipouy som gör comeback till CS:GO-världen. Efter två års frånvaro, där han bland annat ägnat sin tid åt att vara bilförsäljare, återvänder nu RpK till den professionella scenen med målet att bli lika bra som han en gång varit.
– Jag har följt scenen från mitt håll och jag är positivt överraskad över hur mycket den vuxit och utvecklats, säger huvudpersonen i ett pressmeddelande publicerat på Titans hemsida och fortsätter:
– Jag har fortfarande mycket att jobba på, speciellt på den taktiska sidan. Men jag ser redan fram emot att få möta de stora lagen.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport