CS:GO

ESL-svenskarna till Copenhagen Wolves: ”Vi är extremt taggade”

av Simon Engstrand
Zende under Copenhagen Games 2015. Foto: Hltv.org
Zende under Copenhagen Games 2015. Foto: Hltv.org

Erik ”Zende” Sundeqvist och Simon ”Twist” Eliasson har hittat ett nytt hem.
Tillsammans med tre före detta LGB-spelare startar de nu en ny lina och går med i Copenhagen Wolves, som återvänder till CS:GO
– Även om vi vanligtvis värnat och prioriterat de danska spelarna, känner vi att just denna lineup helt enkelt är för talangfylld, hungrig och skillfylld för att inte bli en del av vargflocken, skriver CPH Wolves-grundaren Jakob Lund Kristensen i ett pressmeddelande.

Svenskduon Erik ”Zende” Sundeqvist och Simon ”Twist” Eliasson tog sig tillsammans till ESL One Colonge offline-kvalet. Under Team Propertys fana stod de där för en respektabel insats, med vinst mot Piter och en jämn 14-16 match mot Team Dignitas.

Nu har duon lämnat Property, som står kvar med Gustav “KAB0M” RunemalmBenjamin “BENDJI” Söderena och Miran “Dumas” Matkovic. Tillsammans med före detta LGB-spelarna Ruben ”RUBINO” Villarroel, Joakim ”jkaem” Myrbostad och Morten ”zEVES” Vollan beger de sig nu ut på nya äventyr, i en sprillans ny uppställning under Copenhagen Wolves fana.
– Vi är extremt taggade att ännu en gång återvända till rötterna av Copenhagen Wolves, genom att ge oss tillbaka in i CS:GO. Sedan våran senaste satsning har spelet gått igenom en massiv tillväxt och vi känner att det hela är ett naturligt steg för vårat företag. Även om vi vanligtvis värnat och prioriterat den danska spelarna, känner vi att just denna lineup helt enkelt är för talangfylld, hungrig och skillfylld för att inte bli en del av vargflocken, skriver CPH Wolves-grundaren Jakob Lund Kristensen i ett pressmeddelande.

Copenhagen Wolves

Erik ”Zende” Sundeqvist

Simon ”Twist” Eliasson

Ruben ”RUBINO” Villarroel

Jesper ”jkaem” Myrbostad

Morten ”zEVES” Vollan

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport