CS:GO

GeT_RiGhT i unikt experiment: Ska streama sin telefon i 24 timmar

av Björn Ehrnberg
get_right

I ett helt dygn kommer svenske världsstjärnan Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund streama ut allt som händer på sin telefon.
Det unika experimentet genomförs från fredag till lördag och innebär att folk runtom hela världen kommer se hur det ser ut i en världsstjärnas vardag.
– Det känns kul att dela med mig av hur jag laddar upp inför Dreamhack, säger huvudpersonen själv.

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund är inte ovan med att stå i rampljuset. Om det så är på några av de största scenerna i esport-världen eller under sina egna streams på Twitch har den världsberömde svensken alltid varit öppen mot sina fans.

Nu tar han de hela till en helt ny nivå.

I 24 timmar ska GeT_RiGhT streama ut sitt privata liv och visa omvärlden allt som händer på sin telefon. Det är Moto Sverige som utmanat världsstjärnan att anta experimentet, en utmaning som Ninjas in Pyjamas-spelaren antagit.
– Jag fick en utmaning av Moto Sverige att testa deras mellanpristelefon Moto G4 Plus genom att direktsända hur jag använder den under ett dygn, säger GeT_RiGhT.

Nu på fredag klockan 18 drar streamen igång och då kommer folk kunna se hur det ser ut i mobilen för en stjärna av GeT_RiGhTs kaliber och vad han går igenom när han laddar inför Dreamhack Summer. Vad som kommer att hända under de 24 timmarna är ännu väldigt oklart, men ni kommer kunna se experimentet genom denna länk.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport