CS:GO
English version

GODSENT vill starta ungdomslag

av Simon Engstrand
Godsent
GODSENT från vänster: Alexander ”rdl” Redl, Simon ”twist” Eliasson, Jonas ”Lekr0” Olofsson, Markus ”pronax” Wallsten, Andreas ”znajder” Lindberg och Mathias ”pauf” Köhler. Foto: Dreamhack

Nu kan just du ta klivet mot en proffskarriär i Counter-Strike: Global Offensive.
I en ny satsning söker nämligen svenska GODSENT spelare till ett nytt och banbrytande projekt.

Svenska GODSENT är på väg att starta ungdomslag i Counter-Strike: Global Offensive. Fenomenet med så kallade ”Akademilag” har tidigare varit populärt i bland annat Starcraft 2 och League of Legends, men få har tagit initiativet i CS:GO.

Men nu är det alltså dags. På Facebook efterlyser nu den svenska organisationen spelare som vill vara med i projektet. För den som vill satsa på en karriär i esporten kan det här vara den stora chansen.
– Sverige har alltid levererat toppresultat inom CS:GO-scenen, därför har vi valt att starta detta för att se till att Sverige fortsätter vara en ledande stormakt i CS:GO och framförallt esport, säger Alexander ”rdl” Redl, coach i GODSENT, till Aftonbladet Esport.

Den svenske coachen jämför satsningen med de ungdomslag som finns i mer traditionella sporter. Till exempel Djurgården eller Brommapojkarna.
– Vi känner att på samma sätt ska man kunna ha ett hem där man fostras av spelare och profiler som har varit med i flera år och vet vad de håller på med. Alla som har spelat på en hög nivå vet vilken dedikation som krävs för att nå den absoluta toppen. Vi vill att ungdomar ska känna att om de verkligen vill göra detta fullt ut så ska man kunna vända sig till rätt personer för att få hjälp att nå sin dröm.

Här hittar ni GODSENT:s ansökningsformulär.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport