CS:GO
English version

Här är de hetaste oddsen inför Fight Night

av Björn Ehrnberg
betwayaftonbladetodds

Bara timmar återstår innan den stora fighten mellan Fnatic och Astralis drar igång.
I en BO5 kommer de två lagen göra upp om tusentals kronor, och samtidigt kommer tittarna att kunna lägga vad på den spännande drabbningen.
– Fnatic må ha vunnit över Astralis i Barcelona, men det här kommer inte bli en walkover, säger Betways Alan Algers till Aftonbladet Esport.

Om ni mot all förmodan har missat det så möter svenska jättarna Fnatic sina danska rivaler i Astralis på torsdagskvällen. I en match som är unik på många olika sätt, så är en av de mer nya greppen att Betway tillhandahåller odds till drabbningen.

Föga oväntat är Fnatic stora favoriter till att plocka hem segern. Men samtidigt hävdar Betways Alan Alger att det fortfarande finns intressanta marknader att titta på.
– Det finns bra odds på att Astralis tar åtminstone en karta. 2,60 i odds på slutresultatet 3-1 kan vara ett bra pris, säger han inför fighten.

Inför kvällen är det ett odds som verkligen står ut från mängden. När vi vanliga dödliga ser vad proffsen föredrar på pistolrundor är det ofta USP:en som CT-sidan har till sitt förfogande som används mest frekvent. Den anses ofta så stark att om en terrorist har möjligheten att byta är det ofta också vad som sker.
– Vi baserar vapenoddsen på statistik. Eftersom vi ännu inte vet vilka kartor som kommer att spelas och lagen kommer förmodligen anpassa sina taktiker kring det – visar ändå siffrorna att 44 procent av alla kills på en pistolrunda kommer från en Glock, säger Alan Algers.

Vilka fler intressanta odds finns det att hitta för folk som inte är vana vid att CS:GO är spelbart på en vanlig bettingsida?
– Vi har en enorm marknad att spela på från allt från spelare till kartor. Sammanlagt har vi 110 marknade inför matchen och många kommer vara spelbara under matchen.

Matchen mellan Fnatic och Astralis drar igång klockan 19.00 lokal tid och sänds på Aftonbladet Esports Twitch-kanal. Fight Night presenteras i samarbete med Betway.

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport