CS:GO

Här är organisationen som signat ScreaMs och Maikeleles superlag

av Tobias Lundgren
kinguin

SK Gaming kunde inte matcha budet på det internationella superlaget med Adil ”ScreaM” Benrlitom och Mikail ”Maikelele” Bill.
I stället ger sig tradingsajten Kinguin, som redan sponsrar lag som Team SoloMid, in på CS:GO-scenen med ett eget lag.
”Vårt mål är enkelt: Vi vill spela mot top tier-lag i top tier-turneringar”, säger Mikail ”Maikelele” Bill i ett uttalande.

Ända sedan Vakarm postade en artikel om att Mikail ”Maikelele” Bill och Adil ”ScreaM” Benrlitom ville starta ett lag ihop har ryktena cirkulerat om vilken organisation som skulle plocka upp stjärnorna.
Tidigare under tisdagen rapporterade Aftonbladet Esport att SK Gaming, som länge verkade vara favoriter till att lägga beslag på laget, förlorat en budgivning mot en då okänd organisation.

”Vi har diskuterat en lineup länge”

Nu har tradingsajten Kinguin i ett uttalande meddelat att de är nya ägare till det mest omtalade CS:GO-laget senaste veckorna. Efter att ha bjudit över SK Gaming har de därmed signat sitt första egna lag, efter att ha sponsrat bland andra Team SoloMid. Nu berättar Maikelele om planerna han och ScreaM smidit den senaste tiden, som till slut mynnade ut i Team Kinguin.
”Vi har diskuterat en potentiell lineup länge, vilket vi båda har velat ha. Efter jag blev släppt från NiP började vi prata igen och började se över möjligheterna att förverkliga den. Nu har vi backningen och stödet att gå hela vägen med Team Kinguin och jag tror jag pratar för hela mitt lag när jag säger att det är exakt vad vi kommer göra”, säger han i ett uttalande.

”Kommer krävas mycket tid och ansträngning”

Nu kommer han och lagkamraterna göra allt de kan för att mäta sig med de allra bästa i världen.
”Vårt mål är enkelt: Vi vill spela mot top tier-lag i top tier-turneringar. Det kommer inte bli lätt och vi vet att det kommer krävas mycket tid och ansträngning för att leva upp till vad jag och Adil en gång bara kunde drömma om. Men lita på mig när jag säger att vi är redo”, säger Bill.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport