CS:GO

Här är stjärnorna som deltar i Pantamera 2.0

av Björn Ehrnberg
allu
Allu under sin tid i Ninjas in Pyjamas

Efter fjolårets succé med Pantamera för Esporten återvänder nu turneringen, även den här gången går den av stapeln på Inferno Online.
Och nu står det även klart vilka lag som kommer delta i tävlingen.

Till helgen kommer stjärnor som Markus ”pronax” WallstenCasper ”cadiaN” Møller och Aleksi ”allu” Jalli att gästa Inferno Online när andra upplagan av Pantamera för Esporten avgörs.

Genom en crowdfunded prispott, där esport-fans runt om i Sverige kunnat bidra genom att panta burkar, står nu nästan 200 000 kronor på spel när åtta lag nu bänkar sig framför skärmarna på Odenplan i Stockholm. De som placerar sig först i turneringen kommer tilldelas 117 000 kronor.

Precis som förra året kommer Inferno Onlines gäster kunna se spelarna lira och samtidigt kunna ta på stämningen. Det kommer även finnas möjlighet att träffa och prata med stjärnorna som befinner sig på plats.

De lag som blivit inbjudna eller kvalat sig in är AncientsENCE eSports, Team PreparationTorpedo GamingA LA MIX, ValrossGaming, Alternate och Orgless. Matcherna drar igång på lördag klockan 12.30.

Innan dagens utannonsering hade det rapporterats om att Fnatic också skulle delta i turneringen, men de fick olyckligtvis förhinder och kommer att missa tävlingen.

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport