CS:GO

Jättejublet: Australiensiska laget klara för Katowice

av Björn Ehrnberg
voxeminor

VOX Eminor har återigen kvalificerat sig till Katowice. Efter en överraskande seger över Team Dignitas på Inferno står det nu klart att även Australien kommer finnas representerade när årets första major avgörs.
– Vi kommer bara träna stenhårt där hemma. Vi kan inte spela precis som alla andra för då kommer vi förlora, vi måste överraska dem, säger Azad ”topguN” Orami till ESL efter segern.

Vox Eminor anlände till offline kvalet inför ESL One Katowice som ett av kval-turneringens mer okända lag. De lämnar Polen som en av de största publikfavoriterna.

Med en något unik spelstil som involverade en hel del aggressivitet har laget återigen kvalificerat sig till majorn i Katowice.
– Det känns förstås fantastiskt, säger lagkaptenen Chad ”SPUNJ” Burchill till ESL efter vinsten över Team Dignitas på Inferno. Han fortsätter:
– Vi vill möta alla och vi vet att vi skulle kunna besegra alla.

Det återstår en månad till majorn drar igång. Det australiensiska kommer enligt egen utsago resa hem igen och förbereda sig på hemmaplan.
– Vi kan bara drömma om att få komma hit tidigare för att få in tränningen vi behöver. Många av oss har ett jobb och nu kommer säker frun vilja hänga med säger Azad ”topguN” Orami.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport