CS:GO

Keyd Stars rekryterar f.d KaBuM

av Simon Engstrand

keyd

Under tisdagen stod det klart att det brasilianska laget med Gabriel ”FalleN” Toledon i spetsen, lämnat KaBuM efter pengabråk. Redan då antyddes det att femman hade en ny organisation på gång och nu är det officiellt vilka som tar över – nämligen LoL-organisationen Keyd Stars.
”Det här är resultatet av våra massiva ansträngningar”, säger Caio ”zqk” Fonseca i ett uttalande

Det brasilianska laget var senast aktuellt i det offlinearrangerade kvalet till ESL Katowice, ett kval de lyckats delta i bland annat tack vare donationer från fans och och Fnatic spelaren Robin ”Flusha” Rönnquist. Men trots framgångarna stod det under tisdagen klart att femman lämnat organisationen, KaBuM.TD.

I ett långt Facebook-inlägg berättade organisationen då om de ekonomiska dispyterna som funnits mellan dem och laget. Onsdagen efter blev det klart att femman istället gått med i Keyd Stars och enligt Caio ”zqk” Fonseca är organisationsbytet ett steg i rätt riktning.
–Det här är ett mycket speciellt ögonblick för mig och laget. Erkännandet är ett resultat av de massiva ansträngningar som började förra året och som trots alla hinter tagit oss till ESL Katowice, skriver Caio ”zqk” Fonseca.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport