CS:GO

Legendarer återförenas för jätteevent på Inferno Online

av Björn Ehrnberg
heatonpotti

Nu till helgen kommer flera av de kanske mest klassiska svenska CS-namnen göra en sporadisk comeback i en turnering på Inferno Online, rapporterar Fragbite.
Bland annat kommer Emil ”HeatoN” Christensen och Abdisamad ”SpawN” Mohamed.
– Responsen har varit fantastisk och jag tror att det blir en riktig kanonkväll, säger Tomas ”greykarn” Lyckedal till Fragbite.

Lördag 9 april kommer fans av Counter-Strike att bjudas på en alldeles unik upplevelse på Inferno Online. Några, eller kanske de flesta, av de mest klassiska namnen från 1.6-tiden gör då comeback i en turnering som fått namnet CS Reunion, rapporterar Fragbite.

Till turneringen kommer klassiska lirare som Tommy ”Potti” IngemarssonChrister ”fisker” Eriksson och Emil ”HeatoN” Christensen. Turneringen går av stapeln på Inferno Online och har skapats av bland annat Dreamhacks Tomas ”greykarn” Lyckedal.
– Tanken var att återskapa en turnering i CS:GO med “oldschools” från de aktiva lagen från 2003-2007 men framförallt för att det vore förbannat kul att träffa alla som man träffade på Rendesvouz, ESWC-kval, WCG-kval och SEL-slutspel”, säger Lyckedal till Fragbite.

Själva turneringen ska starta runt 12 och enligt Fragbite finns fortfarande möjlighet för spelare som var framstående under perioden 2003-2007 att anmäla sig till det unika eventet.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport