CS:GO
English version

Maniac: ”Katowice kommer bli svårare för där är vi en av favoriterna”

av Tobias Lundgren
titan

Efter två LAN-finaler på bara en vecka är Titan tillbaka med besked på CS:GO-tävlingsscenen.
Och när lagkaptenen Mathieu ’Maniac’ Quiquerez blickar framåt mot den kommande majorturneringen i Katowice tror han att de får ett helt annat utgångsläge där.
– Det kommer bli svårare för där är vi nu en av favoriterna och har press på oss. Här var vi fortfarande utmanare, säger han.

Förra helgen förlorade de mot Ninjas in Pyjamas i Assembly Winter-finalen. Bara en vecka senare stod de återigen i en LAN-final och förlorade återigen mot ett svenskt lag, då Fnatic blev för svåra i Pantamera CS:GO Challenge och vann med 2-0.
Men kaptenen Mathieu ”Maniac” Quiquerez verkar trots det nöjd med vad hans lag visat upp den senaste tiden, efter att ha varit avstängda under DreamHack Winter då Hovik ”KQLY” Tovmassian avslöjades med fusk.
– Två finaler på två turneringar är okej, och vi var så nära, säger han och håller upp tummen och pekfingret för att visa.

Dominerade i gruppspelet

Laget gick genom gruppspelet med bara en enda förlust, mot ett redan utslaget Virtus.Pro när Titans plats i finalen var säkrad. Men Maniac förutspår att de kommer få en helt annan upplevelse när de dyker upp i Katowice om lite mer än en månad.
– Det kommer bli svårare för där är vi nu en av favoriterna och har press på oss. Här var vi fortfarande utmanare, säger han.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport