CS:GO

Misfits omprofilerar sig – byter namn och signar publikfavoriterna

av Simon Engstrand

voxeminor

Under onsdagen stod det klart att publikfavoriterna i f.d Vox Eminor tvingats söka en ny fana att spel under då organisationen och spelarna gått skilda vägar. Nu har de hittat ett nytt hem i Misfits som i samband med rekryteringen vill ge organisationen en ny identitet.
”Vox vann fansens hjärtan med deras personligheter och starka resultat mot topplagen under de senaste evenemangen, trots att ingen av spelarna tränar på fulltid. ”

Under onsdagen stod det klart att publikfavoriterna i australienska Vox Eminor tvingats ta av sig lagtröjorna då organisationen och spelarna gått skilda vägar. Samtidigt blev det också känt att spelarna redan hittat en ny fana att spela under och nu är det officiellt att det är den välkända League of Legends-organisationen Misfits som rekryterar Luke “Havoc” Paton och hans mannar.
”Vox vann fansens hjärtan med deras personligheter och starka resultat mot topplagen under de senaste evenemangen, detta trots att ingen av spelarna tränar på fulltid. Vi hoppas att genom att ge spelarna lön, tack vare vår sponsor AlphaDraft, att laget kommer kunna fortsätta förfina och förbättra sitt spel de kommande månaderna.”, skriver organisationen på sin hemsida.

Byter namn och känd profil blir delägare

Rekryteringen är en del av ett större projekt som ska ge organisationen en ny identitet. Förutom att ta ett första steg in i CS:GO-världen byter organisationen även namn till LA Renegades och den kända casting och coach profilen Christopher ”MonteCristo” Mykles kliver in som delägare.

Renegades CS:GO

Spelarna blev något av publikfavoriter under ESL One Katowice när de visade upp respektlöst spel och bjöd på flera roliga highlights.

Spelarna är:

Chad “SPUNJ” BurchillLuke “Havoc” PatonAaron “AZR” WardJustin “jks” SavageYaman “yam” ErgenekonChris “GoMeZ” Orfanellis (Manager)

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport