CS:GO

Vinn VIP-resa till ESL One i Köln – värd 15 000

av Björn Ehrnberg
fightnight

13 april drar den första upplagan av Fight Night igång, när det svenska storlaget Fnatic möter sina danska rivaler Team SoloMid från andra sidan sundet. I samband med matchen kan de svenska tittarna vinna två biljetter, med resa och hotellrum till ESL One Cologne.
– Det känns fantastiskt att kunna ge bort en sådan bra present till communityt, säger Niklas Andersson på Leovegas.com.

Måndagen den 13 april kan CS:GO-fansen bänka sig ner för att få beskåda en best-of-5 mellan två av världens bästa lag. Team SoloMid möter de svenska hjältarna och Katowice-mästarna Fnatic, när första matchen i Aftonbladet Esports nya satsning Fight Night går av stapeln.

Upplev ESL One i Köln på plats

Matchen drar igång klockan 19.00 men redan nu kan svenska esport-fans anmäla sig till en av årets hetaste tävlingar. I samarbete med LeoVegas lottar Aftonbladet Esport ut två VIP-biljetter till ESL One i Köln. En lycklig vinnare kommer få chansen att resa ner till Tyskland tillsammans med en vän för att se när världslagen gör upp i vad ESL kallar “Världens största CS:GO-turnering”. Det totala värdet på priset, inklusive flyg, biljetter och hotellrum i tre nätter är över 15 000 kronor.
– Vi är väldigt glada att kunna låta en vinnare få uppleva Counter-Strike på plats, säger Aftonbladet Esports redaktör, Tobias Lundgren, och fortsätter:
– För en esportintresserad finns det få saker som slår att faktiskt uppleva publiken, spänningen och dramat inne på arenan när en major ska avgöras.

Så gör du för att delta

För att delta behöver man skapa ett kontoLeovegas.com, sätta in minst 100 kronor och ta en skärmdump på din kontohistorik. När du är klar skickar du in ett mejl till esport@aftonbladet.se eller ett meddelande till vår Facebook-sida med namnet på ditt LeoVegas-konto, skärmdumpen och en storslagen motivering om varför just du och din vän ska få resa till Köln. Vinnaren kommer sedan att dras under livesändningen i matchen mellan Fnatic och Team SoloMid.
– Det känns fantastiskt att kunna ge bort en sådan bra present till communityt, säger Niklas Andersson på Leovegas.com. För en detaljerad instruktion hur du gör för att delta, se faktarutan härintill.

Så deltar du i tävlingen

För att ha en chans att vinna två VIP-biljetter till ESL One i Köln måste du först och främst vara 18 år gammal.

1. Skapa ett konto på Leovegas.com.

2. Sätt in 100 kronor.

3. Ta en skärmdump på kontohistoriken, som du hittar i menyraden på Leovegas.

4. Skicka in din skärmdump, en motivering och namnet på ditt konto på Leovegas till esport@aftonbladet.se.

När matchen mellan Fnatic och Team SoloMid spelas kommer en lycklig vinnare att dras live.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport