CS:GO

Nu räknar Barstrike med fullsatt: ”Ser fram emot det”

av Björn Ehrnberg
The first edition of BarStrike.
Första upplagan av Barstrike.

Barstrike återvänder när ESL One i Köln kommer att avgöras.
Inför jätteskärmar runtom i Sverige kommer svenska CS:GO-fans kunna se de avgörande matcherna av årets andra major i sällskap med andra invigda.
– Vi ser som vanligt fram något enormt mot det här. Det är väldigt häftigt, berättar arrangören, Fredrik ”slop3” Wahlstedt för Aftonbladet Esport.

23 augusti avgörs årets andra major i CS:GO. Inför en fullsatt arena i Köln kommer de bästa lagen i världen att göra upp i den största turneringen i spelets historia.

Samtidigt kommer svenska fans att kunna se matcherna tillsammans med andra svenska Counter Strike-fans. I Stockholm, Göteborg och i Linköping kommer folk kunna ta en öl och glo på matcherna.
Det är fantastiskt hur fenomenet BarStrike har fortsatt att växa. Denna gång prövar vi något helt nytt i Göteborg, en hel festlokal enbart för BarStrike, säger Fredrik ”slop3” Wahlstedt till Aftonbladet Esport.

Redan klockan 12 drar eventet igång. För stockholmare är det O’Learys i Gamla Stan som gäller, i Linköping ska folk ta sig till New York Legends och i Göteborg sänds matcherna på Hey It’s Enrico Pallazzo.
– Väldigt kul att Stockholm återigen kommer fylla lokalerna. Hoppas bara vi har plats för alla, säger slop3 och fortsätter:
– Linköping har fina tävlingar för folket på plats! Som studentstad så hoppas vi på att det drar ett galet gäng där också nu när sommaruppehållet är över.

För mer information om eventet och vad som händer framför över, besök Barstrikes hemsida.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport