CS:GO

Nya Cloud9-linan klar – Swag gör comeback som analytiker

av Simon Engstrand
Jordan ”n0thing” Gilbert är kvar i Cloud9
Jordan ”n0thing” Gilbert är kvar i Cloud9

Truppkarusellen på andra sidan atlanten pågår för fulla muggar men nu verkar karusellåkningen vara klar för Cloud9. Under onsdagen offentliggjordes den nya linan med bland annat Braxton ”Swag” Pierce.
– Jag ser hungern för succé som en extremt viktigt nyckel för framgång framöver, säger Cloud9-managern Tres ”stunna” Saranthus i ett uttalande.

I Nordamerika har CS:GO-scenen under den senaste tiden präglats av ett smärre kaos. Spelare har bytt organisationer och de flesta lag har genomgått förändringar. Nu verkar dock kaoset vara över för Cloud9 som rekryterat tre nya personer till sin lina. Förutom värvningen av Ryan ”fREAKAZOiD” Abadir och Tyler ”Skadoodle” Latham som spelare kommer även Braxton ”Swag” Pierce komplettera laget med rollen som analytiker.
– Jag ser hungern för succé som en extremt viktigt nyckel för framgång i framöver, säger Cloud9-managern Tres ”stunna” Saranthus i ett uttalande.

Swag tillbaka efter skandalen

För ett drygt halvår sedan hamnade Swag i hetluften när det avslöjades att han tillsammans med tre andra spelare i iBUYPOWER riggat matcher för egen vinning. Efter det har flera av spelarna mer eller mindre försvunnit från scenen och när Joshua ”Steel” Nissan kommenterade King of Major-turneringen i Februari sparkades han när communityn rasade. Men nu gör alltså Swag comeback.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport