CS:GO

Prispotten ökar med hjälp av pantburkar

av Björn Ehrnberg
panta

Den 7 februari spelas en CS:GO-turnering på Inferno Online i Stockholm där publiken och allmänheten kan bidra till prispotten på ett unikt sätt. Genom att panta tomburkar. Och nu blir det än lättare att bidra till den totala prissumman.
”Nu ger vi alla gamers möjligheten att vara med och bidra med sin pant till tävlingen och samtidigt bidra till en bättre miljö.” säger Rickard Andersson på Pantamera  i ett pressmeddelande.

När våren står för dörren kommer världseliten återigen att samlas i Sverige. Då för att spela Pantameras CS:GO-turnering. En turnering vars prispott alla kan bidra med genom att panta, och skicka in sitt fotograferade kvitto till Pantamera.

Med hjälp av en nyligen framtagen app ska vägen från pantstationerna till prispotten bli lättare. Turneringen går av stapeln den 7 februari 2015. De två svenska storlagen Ninjas in Pyjamas samt Fnatic kommer att delta, tillsammans med Virtus.Pro och Titan – vars framtid är något oviss vid skrivande stund.

På satsningens hemsida kan man idag läsa att prispotten är uppe i 187 000 kronor.
”Vi på Pantamera tycker det är jättekul att tävlingen blivit så uppskattad,” säger Rickard Andersson på Pantamera i ett pressmeddelande.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport