CS:GO

Ryktet: mouseSpaz plockas upp av EG

av Björn Ehrnberg
spaz

Silly Season är i full gång i CS:GO-världen, speciellt på andra sidan Atlanten. Under fredagen dök nästa stora rykte upp. Uppstickarlaget mouseSpaz plockas upp av inga mindre än Evil Geniuses.

Det var mitt under pågående stream som mouseSpaz hyllade talang, Tarik ”tarik” Celik, droppade att Evil Geniuses gjort klart med det amerikanska laget.

I en tråd på Reddit har folk kommenterat nyheten. Endera påstår att stjärnan skämtade, andra hyllar ryktet om det skulle visa sig vara sant. Andra gör bägge delarna.
”Jag är ganska övertygad om att han skämtade, men det skulle vara fantastiskt om det stämde. De förtjänar en bra organisation,” skriver bland annat Redditanvändaren maspe1.

MouseSpaz har sedan tidigare kvalificerat in sig till årets första större turnering. Den 23-25 januari spelas MGL X-games, som bland annat Ninjas in Pyjamas, Fnatic och Cloud9 blivit inbjudna till och MouseSpaz, iBUYPOWER och LDLC kvalat in till.

Nu återstår frågan om Tarik talade sanning eller om Tarik ”tarik” Celik bara trollade ett CS:GO-community som fallit för hans eskapader och därför lyssnar på allt han säger.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport