CS:GO

Svenska stjärnans fräcka dag fullbordade förnedringen: ”Dåligt beteende”

av Simon Engstrand

Fnatics spelform hade ifrågasatts inför stora major-turneringen ESL One Cologne, men redan gruppspelet motbevisades alla.
Svenskarna körde totalt över storlaget Na’vi, en förnedring som fulländades med en kniv i ryggen på Ioann ”Edward” Suhariev.
– Dåligt beteende, menade experten Robin ”Fifflaren” Johansson.

Den stora majorn är igång. Den som många experter menar är den mest oförutsägbara någonsin. Anledningen till det är bland annat att lag com Cloud9 och Na’vi dykt upp och visat sig vara några utav världens bästa lag. Men det handlar också om att starka lag som Team Solomid och Fnatic visat allt skakigare form på senare tid.

Trots det anses de tvåfaldigt svenska major-vinnarna Fnatic vara världens bästa lag, enligt bland annat experten Duncan ”Thorin” Shields. Och i den stundande majorn fick de chans att motbevisa alla som tvivlat på dem redan i gruppspelet, där de hamnade i turneringens kanske svåraste grupp mot Titan, Na’vi och eBettle.

Fnatics första match mot polska nykomlingarna eBettle blev som väntat en totalkross från svenskarna. Vad få däremot hade kunnat förutspå var att nästa match mot Na’vi skulle bli ännu hårdare överkörning. Efter att ha jobbat upp en 11-1 ledning såg superstjärnan Olof ”Olofmeister ”Kajbjer till att fullborda förnedringen med en kniv i ryggen på Ioann ”Edward” Sukhariev.
– Dåligt beteende, menade experten Robin ”Fifflaren” Johansson.
– Inte alls, han behöver pengarna, kontrade kollegan Leigh ”Deman” Smith, ett argument som snabbt synades då Olofm redan hade samlat på sig cirka $14000.

Matchen, som slutade med 16-2, kan beskådas i sin helhet HÄR.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport