CS:GO

Svenska talangerna ryktas gå till Team Property

av Björn Ehrnberg
Team Property BB2

Flipsid3 Tactics kan vara på väg till Team Property. Det stod klart efter att svensklaget valt att inte förlänga sina kontrakt med Flipsid3 som samtidigt skrev i ett pressmeddelande att spelarna är på väg till den svenska organisationen.
– Vi kan inte kommentera det, men vi pratar med lag, säger Team Propertys vice ordförande, Petter Sten, till Aftonbladet Esport.

Flipsid3 Tactics tog CS:GO-världen med storm när laget kvalificerade sig till Dreamhack Winter. Väl på plats i Jönköping blev laget utslaget i gruppspelet. Nu har spelarna valt att inte förlänga med Flipsid3, utan kan vara på väg till Team Property.
”I stället för att förnya sina kontrakt, har svenskarna beslutat sig för att gå till Team Property,” skriver Flipsid3 i ett pressmeddelande.

Efter bland annat VAC-debaclet med Joel ”emilio” Mako gick Team Property skilda vägar med sitt tidigare lag. Samtidigt berättar organisationens vice ordförande, Petter Sten, att CS:GO är högst upp på prio-listan tillsammans med Starcraft.
– Spelet är väldigt spännande att jobba med och gav oss väldigt mycket i fjol.

Hur nära är ni att skriva på med ett nytt lag?
– Inga papper är påskrivna än, men vår ambition är att få klart med ett lag så snart som möjligt. Allt hänger på att båda parter blir nöjda, säger Petter Sten till Aftonbladet Esport.

I det som tidigare var Flipsid3 Tactics återfinns stjärnor som Andreas ”schneider” LindbergMathias ”pauf” Köhler och Simon ”twist” Eliasson.
”Vi är säkra på att de kommer fortsätta utvecklas under 2015 och önskar dem all lycka i framtiden,” skriver Flipsid3 Tactics i sitt pressmeddelande.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport