CS:GO

Svenskstjärnan gör comeback i Kinguin: ”En av de farligaste spelarna där ute”

av Simon Engstrand
Foto: Hltv.org
Foto: Hltv.org

Duon Mikail ”Maikelele” Bill och Alexander ”SKYTTEN” Carlsson splittrades när det under söndagen blev offentligt att SKYTTEN fått lämna Kinguin.
Redo som inhoppare stod då Dennis ”Dennis” Edman som nu officiellt blivit Kinguins femte spelare.
”Dennis är en av de farligaste spelarna där ute och har varit det länge”, skriver Mikail ”Maikelele” Bill i ett uttalande.

Duon Mikail ”Maikelele” Bill och Alexander ”SKYTTEN” Carlsson splittrades när Maikelele under 2014 gick med i NiP och återigen under söndagen när det stod klar att SKYTTEN fått lämna Kinguin.
”Att släppa SKYTTEN var svårt för mig eftersom han är av mina bästa vänner efter att vi spelat ihop i nästan tre år”, skriver Maikelele i ett uttalande.

Redo som inhoppare stod den före detta LGB-stjärnan Dennis ”Dennis” Edman. Han har flera gånger tidigare varit inhoppare i olika lag, men har sedan LGB-tiden inte synts till mycket mer än så. Nu har Kinguin gått ut med att Dennis 0fficiellt blir den spelare som får ersätta SKYTTEN.
”Idag kan vi offentliggöra våran nya medlem, dennis, som är en av de farligaste spelarna där ute och har varit under lång tid. Vi vet alla vad han är kapabel till och vi vet att han kommer bidra med erfarenheten samt eldkraften vi behöver för att lyckas som lag.”, skriver Maikelele i ett uttalande.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport