CS:GO

Tempo Storm besegrar franska giganterna: ”En tidsfråga innan vi börjar vinna turneringar”

av Simon Engstrand
EnvyTS

Tempo Storm fortsätter att imponera.
Efter starka insatser på flera tävlingar bevisar de sig ännu en gång med vinst mot Team EnvyUs.
– Det är bara en tidsfråga innan vi börjar vinna turneringar, säger Luis ”peacemaker” Tadeu.

Få spelare har varit så framgångsrika i Counter-Strike: Global Offensive som Nathan ”NBK” Schmitt och hans kamrater i Team EnvyUs. Förra året vann de majorn i Cluj-Napoca, men sedan dess har det bara verkat gå utför. Konsekvensen blev till sist spelarbyte, då storlaget plockade in Timothée ”DEVIL” Démolon.

Men fansen som hade hoppats på nya gigantiska resultat får nog se sig själva besvikna. Och efter att fransmännen missade slutspel på MLG Columbus kommer nu nya tunga förluster på Dreamhack Masters i Malmö.

Brasilianska uppstickarna från Tempo Storm visade sig nämligen bli tuffa utmanare i deras första match för evenemanget. På Cobblestone tog de enormt stark ledning och vann terroristhalvan med 12-3.

EnvyUs hade dock inte gett upp. Länge såg det till och med ut som att det franska storlaget skulle lyckas med en gigantisk comeback. Men ett gigantiskt AWP-skott från Henrique ”HEN1” Teles eldade igång det brasilianska laget och med kniven mot strupen säkrade de vinst med 16-14.
– Vi vet hur de spelar så vi var väldigt självsäkra, men sen lyckades de komma tillbaka och det har hänt oss förut mot flera andra lag.
– Så det är något vi måste jobba på. Men till slut lyckades vi vinna och nu är jag riktigt glad, sa Luis ”peacemaker” Tadeu, coach för Tempo Storm, efter vinsten.

På senare tid har Tempo Storm klivit fram som Brasiliens andra bästa CS:GO-lag, med starka insatser på såväl IEM Katowice som kvalet till MLG Columbus.
– Bakom allt ligger mycket hårt arbete, plus att killarna är väldigt dedikerade. Vi har bara varit tillsammans i fyra månader och det är verkligen otroligt hur långt vi redan kommit. Det är bara en tidsfråga innan vi börjar vinna turneringar.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport