CS:GO

Titan vann Dreamhack Stockholm: ”Oerhört lyckliga”

av Björn Ehrnberg

Tre veckor efter att laget skapades vann Titan sin första turnering. I en oerhört spännande, om än väldigt utdragen, drog Titan det längsta stråt mot sina konkurrenter från Frankrike.
– Jag är oerhört emotionell just nu, men jag är oerhört lycklig. Det var exakt för det här som jag ville spela med de här killarna, säger Mathieu ”Maniac” Quiquerez efter matchen.

Kévin ” Ex6TenZ” Droolans,  Kenny ” kennyS” SchrubDan ”apEX” MadesclaireMathieu ”Maniac” Quiquerez och Hovik ”KQLY” Tovmassian tog hem de 70 000 kronorna. I en dramatisk final, som blev uppskjuten en längre tid på grund av DDoS-attacker riktade mot Globen, kunde Titan med sin aggressiva spelstil och fantastiskt formtoppade KennyS ta hem segern.
– Vi är så otroligt lyckliga att vinna den här turneringen, men nu ska vi bara fortsätta att bli bättre och bättre, säger Maniac.

Globen attackerad

Titan har under sina år på CS:GO-scenen inte vunnit någon av de större turneringarna. Tre veckor efter att det nykomponerade laget spelade sitt första lan plockade man hem en seger direkt. Bra utdelning på skön lagsammanhållning.

Finalen gick dock inte bara i glädjens tecken. Mitt under den pågående finalen blev Globen och därmed Dreamhack utsatt för en DDoS-attack. En attack som innebar att finalen blev försenad med närmare två timmar.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport