CS:GO

Två spelare får sparken i iBUYPOWER – tre veckor innan DH

av Björn Ehrnberg
sparkade

Det amerikanska laget iBUYPOWER gör sig av med Joshua ”steel” Nissan och Sam ”DaZeD” Marine bara tre veckor innan Dreamhack Winter drar igång. Och i en lite ironisk tweet berättar ”steel” om känslorna efter beskedet.
– Jag kunde inte låta NiP sno rampljuset, skriver han.

iBUYPOWER gör sig av med Joshua ”steel” Nissan och Sam ”DaZeD” Marine. Det blev klart under natten mellan onsdag och torsdag. Och beskedet kom med bara tre veckor kvar innan årets sista major går av stapeln i Jönköping.
– Efter att laget återvänt från Milan och Paris kände majoriteten av gruppen att det var dags att börja titta i nya riktningar för att fortsätta uppnå framgång inom CS:GO-scenen, skriver laget i ett pressmeddelande.

Laget som gått segrande ur två ESEA-turneringar är således nere på tre man, men man har gjort klart med Derek “desi” Branchen som kommer att agera standin under Dreamhack Winter. Dessutom har laget tagit in den rutinerade räven  Drew “irukandji” Timmerman för att coacha laget.
– Jag ser verkligen fram emot att få jobba med de här grabbarna och se om vi kan förbättra resultaten som de haft under de senaste internationella evenemangen. Även om coachning i CS:GO är relativt nytt, så hoppas jag att kunna bidra på många olika nivåer i den närmaste framtiden, säger Desi i pressmeddelandet.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport