CS:GO

Virtus.Pro utslagna – förlorade igen mot Mousesports

av Tobias Lundgren
taz

Virtus.Pro skrällförlorade mot tyska Mousesports under första dagen av Gfinity Summer Masters.
Och när de möttes igen i en direkt avgörande match återupprepades historien – och det polska storlaget är därmed utslaget från turneringen.

När Virtus.Pro överraskande förlorade mot Mousesports under gruppspelet i Gfinity Summer Masters sågade profilen Wiktor ”TaZ” Wojtas sitt lag vid fotknölarna.
– Vi spelade fruktansvärt dåligt. Vi presterade dåligt och blev straffade, det finns inget mer att säga. De spelade bra och vi spelade dåligt. Jag antar att vi underskattade dem och att vi inte förberedde oss tillräckligt, sa han då till HLTV.org.

Virtus.Pros formsvacka djupare

Och underskattningen verkade fortsätta då polackerna ställdes mot Mousesports under lördagen. På Dust2 kunde Virtus.Pro ta hem kartan efter en övertid som de vann med fyra raka rundor, men tyskarna vann sedan Mirage med 16-13 och tvingade fram en tredje och avgörande karta.
Train blev sedan en riktig rysare där Virtus.Pro i underläge lyckades spela till sig en övertid som sedan gick in i två rundor. Men turneringen tog sedan slut när Mousesports vann den andra övertidsrundan och kartan med 22-20. Därmed fortsätter Virtus.Pros formsvacka, som nu pågått i flera månader.

I dag ställs Ninjas in Pyjamas mot Mousesports i semifinal klockan 13.00. Senare drabbar EnVyUs och Team Dignitas samman om en plats i finalen.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport