DOTA2
English version

Alliance är med i fjärde upplagan av Fight Night

av Björn Ehrnberg
Jonathan ”Loda” Berg, Joakim ”Akke” Akterhall, Gustav 'S4' Magnusson, Jerry "EGM" Lundkvist och Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg.
Jonathan ”Loda” Berg, Joakim ”Akke” Akterhall, Gustav ’S4’ Magnusson, Jerry ”EGM” Lundkvist och Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg.

Vi har precis lagt en av de mest hyllade Dota-turneringarna genom tiderna. OG dominerade som få lag någonsin gjort och vi alla hyllar deras insats.
Samtidigt kan Betway och Aftonbladet Esport stolt presentera vår första Fight Night i Dota.

Tidigare har vi sett två storlag i CS:GO göra upp om tiotusentals kronor, den här gången kommer vi bland annat få se Alliance spela om 46 000 kronor som sen doneras till en välgörenhetsorganisation som vinnaren väljer.

Få, om något, lag kan mäta sig med Alliance populäritet i esporten. Nu kommer vi få se det klassiska svenska laget spela i en BO3 när den första upplagan av Fight Night i Dota kommer avgöras.

Alliance med spelarna Jonathan “Loda” Berg, Joakim “Akke” Akterhall, Jerry “EGM” Lundkvist, Gustav “s4” Magnusson och Henrik “Admiralbulldog” Ahnberg blev världsstjärnor över en natt när de gick och vann en av de mest legendariska esport-matcherna någonsin i finalen av TI3. Då stod Na’Vi för motståndet och efter en makalöst nervkittlande avslutning fick vi se svenskarna lyfta den åtråvärda trofén.

Och nu kommer vi få se stjärnorna göra upp i en unik BO3 den 23 juni.

Tack vare samarbetet med Betway potten finns det 46 000 kronor som vinnarna av drabbningen kommer donera till valfri välgörenhet.

Ni kommer kunna se matchen på Aftonbladet Esports Twitch-kanal.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport