DOTA2

Alliance manager avslöjar: Bulldog vill se en förändring

av Björn Ehrnberg
Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg och hans The Alliance går som tåget i WCA.
Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg och hans The Alliance går som tåget i WCA.

Alliance storsatsar mot TI5. Med sitt nygamla lag och återvändande EGM hoppas man nå nya framgångar, men de ser ut att bli utan lagets uppskattade offlaner, Admiralbulldog.
– Vi frågade honom flera gånger om han vill komma tillbaka till laget, men enligt honom själv behövde vi en förändring, berättar lagets manager, Kelly ’Kellymilkies’ Ong, för Gosugamers.

Det svenska storlaget tog världen med storm när de besegrade Na’Vi i finalen av TI3. Sedan dess har laget blandat och gett med flera stora segrar, men den senaste tiden har formen inte varit den starkaste.

Till 2015 kommer laget att satsa på en lineup med de två klassiska spelarna, Jonathan ”Loda” Berg och Joakim ”Akke” Akterhall som får sällskap av sin gamla lagkamrat, Jerry ”EGM” Lundqvist. Tillsammans med Johan ”Mynuts” Andersson och Per Anders Olsson ”Pajkatt” Lille kommer laget att göra vad de kan för att återigen ta sig till toppen av Dota2-världen.

”Till dess kommer han alltid vara vår älskade Bulldong”

Lagets manager, Kelly ’Kellymilkies’ Ong, berättar nu om spelaren som saknas i trupplistan, Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg. Stjärnan som tog en paus laget kort efter att Gustav ’s4’ Magnusson och EGM gått vidare från Alliance har fortfarande inte återvänt.

I en intervju med Gosugamers avslöjade Kellymilkies att Alliance upprepade gånger frågat sin tidigare offlane-stjärna om han önskat att återvända – utan framgång.
– Som det är nu kommer han att vara en del av Alliance och när tillfälle ges vara standin för oss. Jag kan inte lova att han kommer spela för oss under the International 2015, och det finns en möjlighet att han väljer ett annat lag när han återvänder, säger hon och fortsätter:
– Men till dess kommer han alltid att vara vår älskade Bulldong.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport