DOTA2

Alliance tappar mark i Dreamleague

av Björn Ehrnberg
dota2alliance

Alliance andra dag på Dreamleague blev en slätstruken historia, om än ett steg i rätt riktning. Laget spelade oavgjort mot Virtus.Pro Polar samt finska 4 Anchors + Sea Captain.
– Finländarna fick helt enkelt en bättre draft, säger experten Andy “Draskyl” Stiles.

Alliance som inte levde upp till förväntningarna under måndagen återvände på tisdagen till Dreamhacks studio i Stockholm för att fortsätta kämpa för en av de sex platserna till Dreamhack Winter.

Efter en inledande seger över VP Polar, där osten som Roshan droppar blev en central punkt, tappade laget återigen momentum. I sin andra match mot VP plockade svenskarna fram Brewmaster, Witch Doctor, Nature’s Prophet, Weaver och Enigma. Men de föll trots det mot VP:s Vengeful Spirit, Centaur Warrunner, Lich, Elder Titan och Morphling.

I nästa match ställdes det svenska storlaget mot finska 4 Anchors + Sea Captain. Även i den matchen vann de den första matchen komfortabelt, för att sedan tappa uppföljaren med en draft som inte riktigt höll måttet i en lång och utdragen match.

Alliance har vid skrivande stund tre segrar och fem förluster. Det är åtta lag på plats som kämpar om de åtråvärda platserna till Dreamhack, men endast sex lag får åka till Jönköping.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport