DOTA2

Beskedet: Här är hjältarna som kan förändra Dreamleague

av Björn Ehrnberg
brood

Andra fasen av Dreamleague är redan igång. Efter två dagars spel har metan sett ut som den gjort sedan 6.82-patchen. Men nu släpper Valve en ny uppdatering till sitt uppskattade spel, en uppdatering som innebär att Broodmother och Phoenix kommer bli valbara i Captains Mode – och i Dreamleague.
– Det kommer att bli intressant, säger Christian Lord, projektledare på Dreamhack.

Vid skrivande stund ska Dota 2-turneringen Dreamleague gå in i sin tredje dag. Under andra fasen av kvalet till Dreamhack har tittarna fått se de sedvanligt återkommande picksen, där bland annat Brewmaster, Witch Doctor och Ogre Magi mer eller mindre inte gått igenom en draft utan att antingen väljas, eller bli bannad.

Men nu kommer Valve ut med en ny patch till Dota 2. Bland annat introduceras en nygammal hjälte i form av Oracle. Utöver det tillkommer två hjältar till Captains Mode, Broodmother och Phoenix.
– Vi kommer att köra på den nya patchen och de nya hjältarna i Captains Mode kommer att kunna användas, säger Dreamhacks projektledare, Christian Lord, till Aftonbladet Esport.

Broodmother, känd för sina enorma spindelnät och starka push-förmåga, kan bli en intressant introduktion till metan. Synergierna är många, men hon har även många föremål som kan kontra henne. Samtidigt kan en väl spelad Phoenix bli oerhört jobbig att möta med sin förmåga att begränsa motståndarnas attackhastighet.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport