DOTA2

Här är Dota-lagens skamlösa kampanjer för att nå the Summit 3

av Björn Ehrnberg
The_Summit_3_Banner

Tre lag återstår i the Summits årliga kval-omröstning.
En lycklig vinnare får bege sig till LAN:et, de andra två missar turneringen och framför allt ett av lagen skyr inga medel för att nå dit.

Den 13-17 äger Beyond the Summits stora LAN-turnerning rum i organisationens hus. I vad BTS kallar för ”Redemtion Vote” fansen till tre lag som missade kvalet har chans att rösta in sina favoriter in i tävlingen.

19 april stänger de digitala valunorna för de som köpt kompendium till the Summit-turneringen. De tre lagen som gör upp om sista platsen är Na’Vi, Invictus Gaming och svenska Alliance. Två av lagen har gått all in för att nå hela vägen fram, medan ett har valt en något mer modest förhållning till omröstningen.

Na’Vi är all in

Ukrainska Na’Vi har, bland mycket, lovat att berätta storyn om varför Clement ”Puppey” Ivanov lämnade laget. Dessutom rapporterar JoinDota att laget lovat att koppla upp vd:n Oleksandr ”ZeroGravity” Kokhanovskyi till lögndetektorer för att de ska reda ut vad som egentligen hände när de två individerna inte längre stod ut med varandra.

På lagets hemsida har Na’Vi även lovat att sända hela bootcampet inför the Summit med en webcam och för var dag som går kommer organisationen avslöja ytterligare en bonus till sina fans.

IG:s musikvideo

Tycka vad man tycka vill om Invictus Gamings val av löfte, men enligt JoinDota har det fungerat de senaste tre omgångarna av Redemtion Vote. Det kinesiska laget lovar att klä ut sina spelare till hembiträden. Och spela in en musikvideo.

Lugna Alliance

Svenska Alliance har valt en något annorlunda väg fram. Organisationen har bland annat publicerat ett gäng inlägg från sina fans på hemsidan, lovat att dela ut en Alliance-HUD till de som röstar på laget. Vid sidan av det har det mestadels handlat om proffs utanför Alliance som önskat att laget blir invalt till turneringen.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport