DOTA2

Team Secret drar sig ur DotaPit: ”Behöver förbereda sig för TI5”

av Björn Ehrnberg
teamsecret

The Interntional 5 står för dörren.
Nu har en av turneringens största favoriter dragit sig ur DotaPit Season 3 för att förbereda sig inför turneringen med en prispott på över 123 miljoner kronor.
”I dag står det klart att Team Secret olyckligtvis måste dra sig ur DotaPit med anledning av att laget behöver förbereda sig för The International,” skriver organisationen på Twitter.

The International 5 kommer ha den största prispotten i esportens historia. Med över 123 miljoner kronor på spel kommer pressen på lagen som deltar att vara enorm.

Ett av lagen som redan utkristaliserat sig om en av favoriterna att plocka hem hela turneringen, Team Secret, väljer nu att hoppa av DotaPit Season 3 med anledning av att laget behöver börja träna inför TI5 och plocka fram strategierna för att ta hem den enorma prissumman.
”Vi önskar de kvarvarande lagen lycka till. Team Secret kommer att vara ’back in action’ senare i månaden då det är dags för The International,” skriver organisationen på Twitter.

Team Secret skulle möta Ninjas in Pyjamas i matchen där en plats i loser brackets semifinal stod på spel. Enligt Gosugamers talar nu mycket för att NiP kommer avancera vidare i turneringen med en prispott på över 2,2 miljoner kronor.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport