ESPORT

Barstrike växer vidare: Se DH-finalen med likasinnade

av Björn Ehrnberg
barstrikeaftonbladet

I sedvanlig ordning när det stundar stora turneringar i CS:GO kommer man kunna se finalen på Barstrikes runtom i vårt avlånga land.
Och nu när Dreamhack Summer ska avgöras drar maskineriet igång igen.
– Det är sjukt kul. Förfrågningarna bara fortsätter att hagla in och nu försöker vi få in fler som kan hjälpa oss med möta den efterfrågan som finns, säger Gustav Hamilton på Barstrike.

Inte många kan ha missat att Dreamhack Summer pågått under helgen. Precis som vanligt har världens största LAN öppnat dörrarna i Jönköping och den här gången har vi återigen blivit bjudna på en professionell CS:GO-turnering av världsklass.

Med svenska stjärnlag som GODSENT och Ninjas in Pyjamas, kryddade med en bejublad insats av svenska laget Epsilon mot nämnda NiP, fick vi än en gång se varför Sverige förmodligen är världens bästa nation när det kommer till Counter-Strike.

Och när allt sedermera ska avgöras kan folk som inte befinner sig på plats vid Vätterns sydligaste kust bege sig till en handfull barer runtom i landet för att se finalen med likasinnade.

På O´learys i Gamla stan i Stockholm, Kappa Bar i Göteborg, O’learys Örebro och ytterligare ett O’learys i Lidköping, kan CS-fans samlas för att förhoppningsvis få se ett svenskt lag lyfta trofén.
– Självklart drömmer vi om en helsvensk final, säger Gustav Hamilton mitt under pågående fight mellan GODSENT och Immortals i den första semifinalen.

Tyvärr kommer vi inte få bevittna en helsvensk final efter att GODSENT åkt på stryk mot Immortals. Hela evenemanget rullar igång klockan 18.00 och matchen i sig startar klockan 19.00 – nu får vi bara hoppas att vi får se publikfavoriterna Ninjas in Pyjamas i den spännande fighten.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport