ESPORT

Därför älskar jag e-sporten

av Aron Larsson

Jag har funderat mycket kring rubriken men efter allt vi gått igenom sedan vi startade laget är det den mest ärliga meningen jag kan hitta för jag älskar verkligen e-sporten. Och i den här krönikan tänkte jag berätta lite vad det är jag tycker om mest med e-sporten den sport jag jobbar med och brinner för dagligen.

Tävlingsinstinkten
Så länge jag kan minnas har jag haft en extremt stark tävlingsinstikt inom mig och den instinkten är lika stark nu som tidigare. Jag hatar helt enkelt att komma tvåa vad det än är om det är badminton, schack eller Starcraft 2. För mig har den drivkraften förvandlats till en lika stark vilja att vinna som lag och höra publikens jubel när någon av våra spelare är mitt uppe i de stora matcherna. Jag tror också att drivkraften varit viktig när vi som lag tillsammans nått många av våra milstolpar, resultat och mål. Att man firar händelsen och sedan går tillbaka till att fortsätta kämpa mot nya mål, bedrifter och att fortsätta resan mot det okända som morgondagen bär med sig.

Resorna
En av de roligaste delarna med mitt jobb är resorna till och från events inte så mycket för att jag gillar att sitta på långa flyg eller tågresor utan för att vi ofta åker i samlad trupp och bygger upp en grym stämning. Man får även se länder och platser man förmodligen inte skulle sett annars och träffa nya människor, andra lag och spelare. Resorna är också lugnet före stormen och de stora tävlingarna vilket är vad vi lever för. Vi vill se till att vi som organisation och att våra spelare hela tiden utvecklas och där är resorna ett bra tillfälle att komma ihop som grupp. Team Propertys ambition är att vara mästerskapsvinnande lag och då måste vi hela tiden ta steg uppåt och framåt och se till att våra spelare har det de behöver för att vinna de stora matcherna.

Människorna
De som känner mig väl vet att jag är en person som är nyfiken på människor och livet i stort och inom e-sporten får man hela tiden lära känna nya människor med fantastiska berättelser och upplevelser. Det är också en viktig del av min roll i laget att kunna bedömma människor och se till att vi har rätt personer som jobbar för oss. Men även efterfesterna och bara att vara bland folk som älskar den sport man älskar ger så otroligt mycket. Det ger energi och lycka att se det som vi tillsammans byggt över lång tid nu är en världssport som fyller arenor.

Fansen
Jag väl avsluta lite med att visa all min uppskattning för alla er som hejar, följer och stöttar oss. Utan er skulle Team Property inte vara där vi är idag och all vår fråmgång är tack vare er alla så mycket kärlek till er. Oavsett om du som läser gillar Team Property eller inte skulle sporten inte vara så stor som den är idag utan er. Så jag vill rikta ett stort tack till er alla för att ni är awesome och fortsätter stötta oss och den sport vi alla brinner för.

Jag hoppas och tror att 2015 kommer bli ännu ett magiskt e-sportår för Team Property och sporten! Och kom ihåg #weareproperty

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport