ESPORT

Enbart koreanska spelare till Blizzcon.

av Madeleine Leander

Sasha ”Scarlett” Hostyn var den sista icke-koreanen att ha en chans att ta sig till Blizzcon. Scarlett hade behövt vinna WCS NA för att ta en av de 16 platserna i StarCraft 2. Jag tittade hoppfullt på den första kvartsfinalen som spelades mellan Scarlett och Kim ”Heart” Min Hyuk. Tyvärr, enligt mig, tog Heart hem matchen med tre ganska snabba kartor. Nu väntar en, enligt mig, ganska platt turnering på Blizzcon.

Första kartan spelade Heart en gammal hederlig Tank-push, fast med Hellbats. Andra kartan gjorde Scarlett en Roach-Ling-Baneling attack tidigt. Heart lyckades se det i tid och hade redan en ganska stabil mur som inte föll. Tredje kartan öppnade Scarlett tidig speed men fick inte mycket skada gjord. Heart spelade aggressivt med Medivacs och lyckades ta hem den tredje kartan och därmed matchen med sin första stora attack i den avslutande kartan.

heart

-Huk hwaiting, säger Heart i intervjun efter matchen. Chris ”HuK” Loranger är ensam ”foreigner” kvar i turneringen. Jag tror att det blir svårt för honom att ta sig förbi Ko ”HyuN” Seok Hyun men det återstår att se. Vinnaren av de två möter Heart i en semifinal.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport