ESPORT

Team Property – Ett svenskt e-sportunder

av Aron Larsson

Vilken resa vi har framför oss. Jag reflekterade häromdagen på vad denna satsning faktiskt innebär rent praktiskt för oss som lag och esporten i stort. E-sporten har växt så enormt att den har tagit oss in på Aftonbladet som innehållsskapare och en del av något som man knappt kunde tro skulle bli verklighet för bara ett par år sedan.

E-sporten syns idag på alla möjliga och “omöjliga” ställen där nyligen Dota 2 avhandlades på The New York Times framsida. Sporten växer explosionsartat och ESL dubblerade sina tittarsiffror på mindre än 3 månader till nya rekordhöjder och Twitch.tv bara blir större och större.
Så det kommer kanske inte som någon jättestor överraskning att mer traditionell mainstream media nu försöker förstå och bli en del av det växande e-sportlandskapet.
Aftonbladet ligger verkligen i framkant när det kommer till rapportering och täckning samt sändning av e-sport och man är den en av de största mediaaktörerna på den svenska marknaden. En svindlande tanke för 10 år sedan är i dag vår verklighet att Team Property är en del av Aftonbladets storsatsning på e-sport och att vi tillsammans kan nå ut till mainstream med e-sporten och våra profiler.

Det är en stark känsla av stolthet och förväntan som ligger i luften då vi kommer ge er en unik insikt i Team Property. Vi kommer gå på djupet när det kommer till allt som berör laget, organisationen, spelare, streamare, profiler och de som arbetar bakom kulisserna. Vi kommer ge en inblick i våra proffsspelares liv, åsikter, framgångar och ett material som inte tidigare funnits tillgängligt för dig som läsare.

Team Property har växt i takt med att e-sporten blivit större och vår fantastiska historia kommer att avhandlas redan i morgon. Men det jag lämnar er med är vi är taggade och redo så häng med på vår resa och läs allt om Team Property direkt här på esport.aftonbladet.se

Aron Larsson
Ordförande och ledare Team Property BB2

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport