ESPORT

Träffa Aftonbladet Esport på Dreamhack Stockholm

av Tobias Lundgren
Dreamhack Open i Globen 2012. I september är det dags igen.
Dreamhack Open i Globen 2012. I september är det dags igen.

På torsdag drar DreamHack Stockholm igång och det blir starten på en fullspäckad esport-helg i huvudstaden.
Aftonbladet Esport är mediapartner till eventet och kommer finnas på plats i Globen för att träffa er läsare och ta emot tips hur vi kan förbättra vår nya sajt.
Dessutom bjuder vi på en exklusiv CS:GO-sändning på svenska, där Fredrik ”slop3” Wahlstedt kommer guida dig genom turneringen med några av världens absolut bästa lag på plats.

Två år har gått sedan DreamHack senast annekterade Globen för en esport-fest i världsklass. På fredag är det dags igen då portarna slås upp ute i Johanneshov och huvudturneringarna i Hearthstone, Starcraft 2, CS:GO, World of Warcraft och Ultra Street Fighter IV drar igång.
Men redan från onsdag kommer det vara fullt ös här på sajten, då Hearthstone-turneringen sätter igång i DreamHacks studio och 16 spelare ur världseliten ska göra upp om de eftertraktade finalplatserna i Globen, där en Blizzcon-plats ligger i potten.

Exklusiv svensk CS:GO-stream

Och på torsdag drar kvalet till CS:GO-turneringen igång på Inferno Online. Aftonbladet Esport kommer vara på plats under hela dagen och leverera intervjuer och livebevakning av stjärnorna. Matcherna kommer castas av Fredrik ”slop3” Wahlstedt och du kommer kunna interagera med både honom och reportrarna på plats under dagen.

Under helgen kan du sedan hälsa på i Aftonbladet Esports bås som kommer stå uppställt vid sidan av stora scenen i Globen. Där kan du komma förbi och bara hänga, se hur vi arbetar på eventet och komma med tips på saker vi kan förbättra eller lägga till på sajten.

Se schemat för samtliga DreamHack-sändningar här.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport