ESPORT

Tre spelare i ESPORTSM sista kval

av Johan Ridell
^09CFBC6756D29D43796223BA048439B376276EB32F5669F2A4^pimgpsh_fullsize_distr

ESPORTSMs fjärde och sista deltävling börjar närma sig. Den andre Maj spelar Team Propertys Zanster, StarNaN, Snuffe, och Karnage eSports Namshar mot varandra om en plats till finalen på DreamHack. MorroW, NaNiwa och SortOf har redan tagit sig dit, så vi får se vilka som joinar dem i helgen.

 

Zanster har tidigare sagt att han förväntar sig att vinna kvalet, och att han borde att bra chanser nu när hans Zerg vs Protoss har blivit bättre. Han tog sig även till några av de förra deltävlingarna, men lyckades tyvärr inte vinna någon av dem. Till denna deltävlingen kvalade han genom att slå Najzmajz, Multi, och Avokado.

 

StarNaN har också tidigare lyckats ta sig till en deltävling, men han kunde då inte heller kvala till finalen. Denna gången tog han sig igenom MaFarazZo, lagkamraten Mekar, och Winter för att komma till deltävlingen.

 

Snuffe vann mot Ghost, och även han Mekar. Han har varit med i en av de tidigare kvalen till en deltävling, men till skillnad från de tre andra spelarna har han tidigare inte klarat det. Vi får se hur långt han kan ta sig nu när han gjort det.

 

Namshar, ett ganska bekant ansikte, har också tidigare tagit sig till en deltävling tidigare. Den här gången vann han mot SebbeZ och Winter.

 

Med tre av Propertys spelare med så är det ganska stor chans att det blir en av dem som går vidare. Property har på senare tid blivit störst i Sverige inom StarCraft 2, med många starka spelare. StarCraft 2 managern Pedram “Alurian” Suneskog uttalade sig kort om det här: “Vi är bäst i Sverige för att vi har satsat helhjärtat på Starcraft 2, vi har rekryterat rätt spelare för att bygga upp vårat lag, vi har aldrig nöjt oss och även om vi har ett väldigt bra lag blir vi aldrig nöjda eller mätta vi vill hela tiden göra mer, dvs vi vill hela tiden utvecklas.”
Vi får se om Team Property kan bevisa att de är bäst även i framtiden, och hoppas på att laget bara blir bättre och bättre!

Skribent: Linn Jutemark

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport