HEARTHSTONE

Storsuccé för Hearthstone: 50 miljoner startade konton

av Simon Engstrand, Björn Ehrnberg
Hearthstone
Hearthstone

Hearthstone kommer aldrig vara sig likt igen. Och det är nog något som många anser vara positivt, åtminstone om man tittar på spelets framgångar.
Nu avslöjar Blizzard att över 50 miljoner konton har skapats, uppger företaget i en pressrelease.

Blizzards framgångsrika kortspel har uppenbarligen blivit en succé. Både som en esport och ett spel för oss vanliga dödliga är Hearthstone en av spelutvecklarens största kassako.

Nu står det klart att det finns 50 miljoner konton startade i Hearthstone. Självfallet är dessa inte unika användare, men man måste fortfarande lyfta på hatten för antalet. Och det ser inte ut att bromsa med den nya expansionen Whispers of the Old Gods.

Nu i onsdags blev Whispers of the Old Gods tillgänglig för världens alla Hearthstone-spelare. Förutom det sedvanliga tillskottet av nya kort så genomgår spelet radikala förändringar i grunden. I det nya standard-formatet försvinner nämligen ett stort antal av spelets allra äldsta kort.

Gudarna måste vara tokiga

Mitt bland alla nya lekar, nya kort och allt viskande kaos har Blizzard alltså tagit sig förbi den magiska gränsen med totalt 50 miljoner registrerade spelare. Och med den entusiasm många visat mot expansionen är det inte märkligt att en hel del galna situationer uppstår. Vi har samlat några av de bästa.

Klassiska Youtube-kanalen Trolden har samlat flera underbara och makalöst märkliga situationer som uppstått nu i början av expansionen.

I sedvanlig ordning har Disguised Toast testat ett stort antal olika interaktioner som kan äga rum i spelet.

Om ni har upplevt något kul, annorlunda eller bara helt sjukt i den nya expansionen. Hör gärna av er till oss så kan vi göra en längre lista med fler roliga klipp från Whispers of the Old Gods.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport