LOL

Blundern: Så kan storlaget ha avslöjat sin nya värvning

av Björn Ehrnberg
yellowstar

Fnatic tog världen med storm när den nykomponerade femman vann båda LCS-splittarna i Europa och tog sig till semifinal på Worlds.
Sedan en tid har det stått klart att två av stjärnorna lämnar organisationen och nu kan ett lag ha avslöjat att ytterligare en av spelarna lämnar.

Team SoloMid slog till med dunder och brak när Silly Season drog igång. Genom att plocka in den omåttligt populäre Yiliang ”Doublelift” Peng från Counter-Logic Gaming kan laget nu vara på väg att göra ytterligare en uppmärksammad värvning.

På organisationens hemsida kunde man nämligen köpa en tröja med Bora ”YellOwStaR” Kims namn på ryggen. Dock har den lilla missen tagits bord, men med andra ord kan den eventuella blundern betytt att Martin ”Rekkles” Larsson och Fnatic förlorar sin trotjänare och supportstjärna.

Varken YellOwStaR eller Team SoloMid har ännu kommenterat det förmodade misstaget och än står det skrivet i stjärnorna om värvningen kan komma att bli av.

Sedan tidigare har det stått klart att Fnatic tappar sina två succékoreaner, Seong ”Huni” Hoon Heo och Kim ”Reignover” Ui-jin.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport