LOL

Därför lämnar stjärnan Evil Geniuses

av Björn Ehrnberg
krepo

Den 23 oktober blev det klart att Mitch ”Krepo” Voorspoels lämnar Evil Geniuses. Support-spelaren, och den uppskattade castern, från Belgien gjorde sina intentioner kända på Twitter, men först nu kommer förklaringen till avhoppet.
– Ägaren hade helt enkelt inte vad som krävs för att hantera ett professionellt esportlag och leverera en hälsosam social atmosfär, skriver Krepo i ett längre inlägg på Facebook.

Mitch ”Krepo” Voorspoels är nu en så kallad ”free agent”. Det blev klart den 23 oktober. Nu tar stjärnan bladet ur mun och berättar vad som föranledde det tuffa beslutet.
– Det är omöjligt att vara en ledare om inte de man ska hjälpa visar respekt, och där misslyckades jag, skriver stjärnan på Facebook.

Gnistan dog

I det långa inlägget går belgaren igenom tiden i EG. En tid som började med grus i maskineriet när relationen mellan Krepo och Peter ”yellowpete” Wüppen kollapsade.
– Vi hade en tuff första tid och gnistan som fanns mellan mig och Pete dog så småningom, och det slutade med att vi ersatte honom med Johnny ”Altec” Ru.

I eposet på över 1 700 ord öppnar han för att eventuellt sluta spela, allt beror på vilka erbjudanden han får. Men trots den hårda tonen, avslutar Krepo med att önska sina forna lagkamrater lycka till i framtiden.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport