LOL

Efter skandalen – veteranerna ersätts: ”Kände mig förrådd och utfryst”

av Simon Engstrand
cphwolves
Youngbuck ersätts i Copenhagen Wolves på egen begäran

Copenhagen Wolves-skandalen uppdagades genom läckor och en anonym källa. I omgångar valde tre av spelarna att lämna och nu är de sista ersättarna klara.
”Dramat är bara ringar på vattnet”, skriver Petar ”Unlimited” Georgiev i en tweet.

Copenhagen Wolves-skandalen uppdagades genom läckta konversationen som bevisade coachen Karl ”Dentist” Kreys planer på att bygga ett nytt superlag. I samband med detta vittnade en person nära laget om att spelarna behandlats dåligt i laghuset och att löner inte betalats ut på flera månader.
”Självklart var det mesta saker jag redan hade misstänkt, men att få se bevis kändes definitivt annorlunda. Jag kände mig förrådd och utfryst, för att inte nämna att dramat bara är ringar på ytan”, skrev då Petar ”Unlimited” Georgiev i en tweet.

Bara några dagar senare valde Karim ”Airwaks” Benghazi att lämna laget och snart stod det även klart att veteranerna Joey ”Youngbuck” Steltenpool och Petar ”Unlimited” Georgiev på egen begäran ville ersättas, men fortsätte spela till ersättarna hittats.

Veteranerna ersätts

Enligt Thedailydot är ersättarna för Youngbuck och Unlimited funna, vilket innebär att spelarna redan kan ha lirat sina sista match under Copenhagen Wolves fana. Det är de belgiska nykomlingarna Christophe “je suis kaas” van Oudheusden och Lenny ”Lenny” Uytterhoeven som får i uppdrag att föra facklan vidare och i bästa fall förbättra lagets LCS-resultat, då de just nu ligger i botten av rankingen med 2-8 i matcher.

https://twitter.com/JoeyYoungbuck/status/616302488409481217

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport