LOL

Elements presenterar nya laguppställningen

av Tobias Lundgren
elementsnya

Efter den milt sagt dåliga vårsplitten har Elements nu städat upp rejält i lineupen.
Inte mindre än fyra nya spelare presenteras nu i den nya startfemman.
”Det är en blandning mellan erfarna spelare, ivriga nykomlingar och ny talang med stor potential”, skriver laget i ett officiellt uttalande.

Inför League of Legends-vårsäsongen såg det lovande ut för nybildade Elements, som hade värvat svenske stjärnan Martin ”Rekkles” Larsson från Fnatic. Men säsongen blev en stor besvikelse och laget klarade sig undan kvalplats med nöd och näppe. När vårsplitten tog slut började snart ryktena spridas om att Elements skulle splittras och att endast Henrik ”Froggen” Hansen skulle bli kvar i laguppställningen.

Två svenskar i nya laget

Nu visar de ryktena sig vara sanna, då Elements presenterar en laguppställning med både kända och okända spelare. Som Aftonbladet Esport kunde avslöja tidigare så har Jesper ”Jwaow” Strandgren fått en plats i lagets top lane och får sällskap av landsmannen och Challenger-spelaren Hampus ’promisq’ Abrahamsson. Dessutom kommer Erik ”Tabzz” van Helvert göra comeback i laget och få sällskap av före detta Counter Logic Gaming-spelaren Marcel ”dexter” Feldkamp.
”Det här markerar starten för en nästan helt ny lineup. Efter en svår vårsplitt bestämde sig laget enhälligt för att drastiska förändringar behövdes innan vi gick in i sommarsplitten för att tävla om den eftertraktade platsen på Worlds. Att bygga nytt betyder att vi måste säga hej då till spelare som kämpat mot samma mål som oss en lång tid. Spelare som blivit pålitliga kollegor, resepartners och nära vänner utanför spelet. Vi vill tacka dem för allt tid vi haft tillsammans, bra och dålig”, skriver laget och syftar på Mitch ”Krepo” VoorspoelsMike ”Wickd” PetersenIlyas ”Shook” Hartsema och Martin ’Rekkles’ Larsson.

”Har mixtrat med laget i månader”

”Vi har mixtrat med den nya lineupen i månader nu och lagt mycket energi på att försäkra oss om att laget är lika motiverat och har vår önskade attityd för att kunna fungera som en enhet. Det är en blandning mellan erfarna spelare, ivriga nykomlingar och ny talang med stor potential”, fortsätter ägaren Jacob Toft-Andersen.

Martin ”Rekkles” Larsson avslöjades under gårdagen av misstag som nyförvärv till Fnatic. Var de övriga spelarna kommer ta vägen är ännu oklart, men Patrick” Nyph” Funke kommer fylla rollen som coach.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport