LOL

Elements-stjärnan: Vi håller samma nivå som storlagen

av Björn Ehrnberg
rekkles

Elements fortsätter att visa framfötterna i LCS. Efter segern över Team ROCCAT var det en självsäker junglare som svarade på experternas frågor.
– Vi håller definitivt samma nivå som SK Gaming och Fnatic. Om vi bara kan prestera som vi gör i träningsmatcher här i LCS kommer vi att kunna besegra alla lag, säger holländaren Ilyas ”Shook” Hartsema.

Det som tidigare var Alliance heter i dag Elements. Det något nykomponerade laget med superstjärnan Martin ”Rekkles” Larsson inledde vår-splitten med förlust mot svenskens gamla lag, Fnatic.

Men efter det inledande nederlaget har Elements ryckt upp sig ordentligt. Den första veckan besegrade de publikfavoriten Unicorns of Love, på torsdagen vann de över Copenhagen Wolves och på fredagen vann de över Team ROCCAT i en match som lagets jungler hade hoppats varit över snabbare än vad som blev fallet.
– Den här matchen borde vi ha vunnit väldigt mycket enklare, det var små misstag som de utnyttjade bra, så matchen blev längre än vad den borde ha blivit, säger Ilyas ”Shook” Hartsema.

Rekkles bäddade för segern i matchens slutskede med en dunk som gav två viktiga kills i motståndarnas bas. Tillsammans med en Baron-buff kunde de nygamla laget slutligen plocka hem vinsten – närmare en timme in på matchen.
– Vi tänkte ta draken, men de fick den. Vi ville ha den eftersom femte draken är OP. När vi sedan lyckades ta Baronen mot ett torn hade vi vunnit matchen, säger Shook om slutskedet i matchen.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport